4. března 2015

Vstoupil jsem do strany. Styď se! Slyšel jsem doma.

Je to už lehce přes měsíc, co jsem vstoupil do politické strany. Vzhledem k tomu, že jsem byl v posledních komunálních volbách na kandidátce ODS, asi nebude překvapením, že jsem vstoupil právě do této strany - do ODS. Po prohraných volbách … “Je to rebel!

Jak nadpis napovídá, tak první oznámení nebylo doma provázeno bouřlivými ovacemi. Teď už je to dobré - žena mi zase tyká :-)

Ale teď už vážně. Nevím jak to mají/měli jiní lidé, kteří jsou členy nějaké politické strany, ale já jsem k tomuto aktu potřeboval několik let. Myšlenka ve mě postupně uzrávala a finální rozhodnutí si vyžádalo pár měsíců. Možná je to i tím, že si uvědomuji, jak je tato věc dneska stigmatizující.

Proč jsem to udělal? Protože to chci změnit. Nelíbí se mi v jakém stavu je současná politika v ČR a dokud mám ještě sílu a chuť, tak s tím chci něco udělat. Uvidíme jak mi to půjde - už mám za sebou první exhibování na oblastním (okresním) sněmu strany - ještě že mám ty zkušenosti ze zastupitelstva, kde jsem se většinou taky ptal jen já.

Žádné komentáře:

Okomentovat